18 Mayıs 2013 Cumartesi

Lawrence Block - Kipling’ten Alıntı Yapmayı Seven Hırsız E Kitap indir

Lawrence Block - Kipling’ten Alıntı Yapmayı Seven Hırsız
New York'lu bir hırsız... Her türlü kilidi açma ve izinsiz bir yerlere girme konusunda uzman... hapisanede geçirdiği gençlik yılları ona bir şey öğretmiştir... Hırsızlığı bırakmak? Hayır... Bir daha yakalanmak... Hırsızlıkları ince ince hesaplanmış, hedefi, kaçış yolları belirlenmiş olmasına rağmen... Bernie girdiği evde cansız bir bedenle karşılaşır... İşte bu sahne Bernie Rhodenbarr maceralarının başlangıcıdır.
Kendini aklamak için bu cinayeti aydınlatmak görevi Bernie'nin üstüne kalır.

Caroln Kaiser, Bernie'nin en iyi arkadaşı, lezbiyen bir köpek kuaförüdür. Her öğlen sandviç yemek ve akşanları birlikte iki tek atmanın dışında Carolyn, Bernie'nin suç ortağıdır ve Ray'den hiç ama hiç hoşlanmaz.

Ray Kirschmann, Bernie'nin işlerini görmezden gelen New York'lu bir polis dedektifdir. Elbette bunun karşılığını alır. Bernie cinayetleri çözdükten sonra polisi temsilen orada bulunur. Emanet gibi duran pahalı takım elbiselerle dolaşır ve Carolyn'den hiç ama hiç hoşlanmaz.

Raffles, Carolyn'in hediyesi olan kuyruksuz kedinin adıdır.

Bernie, kadınları sever ama düzenli bir kız arkadaşı yoktur. Bernie, Scotch viskiye bayılır ama işe çıkacağı zaman Perrier tercih eder.

Format: Pdf

Boyut: 363Kb

Yandex.Disk

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Yandex.Metrica